Kollekció

Műhelyünkben számtalan egyedi vevői megrendelésre, valamint saját fantáziánk szerint megtervezett és megmunkált ékszer készül. A klasszikus stílus kedvelői éppúgy megtalálhatják kedvenc darabjaikat, mint a modern, letisztultabb ízlést kedvelő vásárlók. Büszkék vagyunk rá, hogy 2012-ben útjára indíthattuk új kollekciókat, mely a Letti nevet viseli: a Letti ékszerek egy téma köré fonódnak, mely nem más, mint a tenger, illetve annak színes flórája és faunája.

Letti kollekció

Az óceánok titokzatos világa, a különleges tengeri állat- és növényvilág inspirálta a Briolett Ötvösműhely Galéria új, Letti névre keresztelt ékszerkollekcióját.

Kagylók, csigák, medúzák, a korallok színpompás világa mind visszaköszön ebben az egyedi ékszersorozatban, mely bár alapvetően a búvárkodás szerelmeseinek készült, tulajdonképpen mindenkit megtalál, aki vonzódik a tenger által szimbolizált végtelen szabadság érzéséhez. Akit megfog a természet ily módon megnyilvánuló csodálatos változatossága, az biztosan talál majd kedvére való darabot az egyedi medálok, karkötők, gyűrű és fülbevalók között.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a kollekcióhoz tartozó image katalógus. A kiadvány nem tartalmazza a sorozat összes darabját: amennyiben érdeklődik a Letti kollekció további ékszerei iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Letti image flyer pdf